Kovács Zsuzsanna vagyok, Kutya-fizioterapeuta, a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaság tagja. A Terápia az Állatokért Alapítvány kutya-fizioterapeuta képzésén vettem részt az Állatorvostudományi Egyetemen, sikeres elvégzéséről tanúsítványával rendelkezem.

Sokáig nem lehetett saját kutyám, de középiskolás koromban végre megtört a jég: hazavihettem Nellit, egy tündéri tacskólányt! Azóta el sem tudnám képzelni életemet négylábú társ(ak) nélkül. Most Bodza és Pocok teszik szebbé napjaimat.

Kiskorom óta rajongok az állatokért, etológus szerettem volna lenni. Az élet más irányba sodort, de mindig úgy éreztem, hogy még nem érkeztem meg oda, ahol igazán ki tudnék teljesedni. Most elindultam az úton a célom felé, hogy azt csináljam, amit már gyermekkorom óta igazán szerettem volna: KUTYÁKKAL FOGLALKOZNI.

Kisállat-gyógytornászként speciális masszázstechnikákkal, termoterápiával, aktív és passzív tornával, elektro- illetve fototerápiával segítem a kutyákat az aktív, fájdalommentes élet felé. Főként neurológiai és ortopédiai elváltozások esetében, valamint megelőzésben hatékonyak a kezelések. Sport- és munkakutyák teljesítményét tudom javítani úgy, hogy a sérülések kockázata sokkal alacsonyabb a szakszerű keresztedzéseknek köszönhetően.

Fontos a gazdikkal való aktív együttműködés, hiszen közösek a céljaink.

Csodálatos érzés nap, mint nap látni, ahogy a kutyák fejlődnek a rehabilitáció során!